Shards Of War Tanıtımı




Bigpoint tarafından yayımlanan Shards of War ücretsiz oynanabilen Dünyanın ilk bilim-kurgu temalı askeri MOBA oyunudur. Shards of War, alışılagelmiş MOBA oyun moduna taktiksel askeri oyun elementlerini ekleyerek büyük bir yenilik getirmiştir. Klasik MOBA kurgusuna ek olarak, hızlı aksiyona dayalı oyun modu ve WASD tuşlarının sağladığı mükemmel kontrol ustalığı ile soluksuz PvP deneyimi sizleri bekliyor.

Shards of War’da, beş kişilik iki takım ortalama 20 dakikalık karşılaşmalarda diğer takıma üstünlük kurmaya ve üssünü yok etmeye çalışıyor. Oyunun beta aşamasında, oyuncuların seçim yapabileceği 10 farklı şampiyon olacak: Flatline, Bulwark, Valkyrie, Vulcan, Rhino, Blitz, Striker, Gemini, Cobra ve Warhead. Her Şampiyon’un kendine has bir uzmanlık alanı var: Saldırı, destek ya da tank.

Her takımın hedefi, üç farklı koridoru ele geçirerek ya da savunarak düşman üssünü yok etmek. Her takıma görevlerinde yardımcı olacak Yapay Zeka denetiminde droidler verilir. Bu droidler, düzenli olarak destek sağlamak için üsten çıkar. Her iki takımın da haritanın merkez bölgesinde bulunan tarafsız droidleri ele geçirme imkanı bulunur. Takımlar düşman droidleri yok ederek, savunma kulelerini yıkarak ve düşman oyuncuları öldürerek tecrübe puanı kazanır. Bu puanlar ile bir sonraki maçlarda kullanabilecekleri değerli nesnelerin kilidini açabilir ve rakipleri tek tek dize getirebilirsiniz.

About admin